hybride werken: thuis én op kantoor

DWA is bereikbaar vanaf 5 kantoren in Nederland; Amstelveen, Gouda, Veenendaal en Rijssen. Vanaf 1 september 2023 zal DWA ook een kantoor in Eindhoven hebben.

Bij DWA ben je vrij om te werken op een plek die bij jou past, thuis én op kantoor. En werk je thuis? Dan zorgen we ervoor dat je thuis een verantwoorde werkplek kunt inrichten. Werk je op kantoor, dan is daar ruimte voor ontmoeting, ontspanning en geconcentreerd werken. Elk kantoor heeft zijn eigen sfeer, maar één ding hebben zij gemeen: een prettige, gezonde en duurzame werkomgeving.

Gouda

In Gouda werken zo’n 70 collega’s van alle afdelingen. Tijdens de lunch maakt onze Azra een heerlijke gezonde vega aanvulling, als soep, smoothies en bladerdeeghapjes. En loop je rond, dan kun je je laten inspireren door prachtige kunstwerken, gebaseerd op onze projecten. Als eerste van Nederland heeft ons gerenoveerde kantoorpand in Gouda een gecertificeerd Binnenklimaat Label. En meteen op het allerhoogste niveau: Binnenklimaat Label A ‘zeer goed’. Hiermee hebben we nu een bewezen gezonde en comfortabele werkplek.

Amstelveen

Dit kantoor vormt de perfecte uitvalsbasis voor onze projecten aan de Zuidas. Gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en voorzien van alle gemakken voor een fijne kantoordag! Behoefte aan ontspanning? Dan transformeren we onze grootste vergaderruimte om tot een heuse game room voor een racecompetitie.

Veenendaal

Het kantoor in Veenendaal ligt op een paar minuten lopen van een NS-station en centraal in Nederland. Niet gek dus dat veel DWA-brede afspraken hier plaatsvinden. Ruim 25 collega’s kunnen hier dagelijks werken aan duurzame projecten. De informele werksfeer nodigt uit tot een potje darts of tafelvoetbal. Maar ook geconcentreerd werken kan prima op de concentratiewerkplekken. Op het terras wordt de week steevast afgesloten met een gezellige borrel.

Rijssen

Ons kantoor ligt in hartje Rijssen: op loopafstand van het station. Parkeren kan voor de deur en in de pauze loop je zo het gezellige centrum in. Werk je op kantoor, dan geniet je van de informele werksfeer, de centrale lunchplek en een potje tafelvoetbal. Collega’s kennen elkaar goed en er is altijd ruimte voor een flinke discussie met humor.

Eindhoven

De nieuwste locatie van DWA is in Eindhoven! Ons kantoor bevindt zich in het voormalige Philips gebouw. Hier kunnen we verder bouwen aan onze ambitie om te groeien in de Brainportregio. Op deze duurzame locatie staan creativiteit, ontmoeting en inspiratie centraal. De sfeer van open innovatie en met elkaar technologie inzetten voor een duurzamere wereld, maakt dat onze collega’s hier met plezier werken.

Werken bij DWA

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Bekijk de vacatures of stuur een open sollicitatie in. Graag gaan we in gesprek om te kijken hoe je jouw talent kunt inzetten.