Stage lopen en afstuderen bij DWA

Binnen DWA zijn er veel mogelijkheden om onderzoek te doen, mee te werken in projecten of een praktijkgerichte opdracht uit te voeren.

Enkele thema’s kunnen zijn: circulariteit, research for sensor fusion, data ontwikkeling, elektromagnetische velden, effect bouwfysica op welzijn gebruiker, hr-onderzoek lerende organisatie, receptie en administratie, predictive maintenance voor lichtbronnen en luchtbehandeling.

Wat jouw voorkeur heeft, bespreken we graag in een open en persoonlijk gesprek.

Bram Hajee

Specialist Monitoring en Data-analyse

Bram voerde zijn afstudeeropdracht uit bij DWA op het gebied van machine learning. DWA bood hem na zijn studie meteen een baan aan. Als Specialist Monitoring en Data-analyse zet Bram data uit sensoren om, in nuttige kennis voor klanten. Daarnaast draagt hij bij aan het ontwikkelen van nieuwe systemen en tools. Zo werkt hij nu zijn studieonderwerp uit in een concept dat inzetbaar is bij klanten: het borgen van datakwaliteit door sensoren op afstand uit te lezen zodat bij defecten of uitval snel en gericht is in te grijpen.

Werken net als bij een Tech scale up

David Meertens

Afstudeerstage Greenwashing in de Vastgoedsector

Bij DWA heb ik alle mogelijkheden gekregen om zelf een afstudeeronderwerp uit te zoeken. Samen met mijn professor van de TU Delft en mijn collega’s bij DWA ben ik zo tot het onderwerp: ‘Greenwashing in de vastgoedsector’ gekomen. Binnen DWA is veel kennis beschikbaar waar je gebruik van kunt maken. Collega’s willen mij graag verder helpen in mijn onderzoek. Zo helpen sommigen mij via hun netwerk aan handige externe contacten, andere collega’s willen graag met mij sparren over de juridische kant van mijn onderzoek. DWA heeft dus veel kennis in huis en hier maak ik graag gebruik van!

De drempel om op iemand af te stappen is hier heel klein

Uitgelichte stages

Draag met jouw talenten en kennis bij aan het verduurzamen van Nederland.

Staat jouw ideale stage of afstudeeropdracht er nu niet tussen? Neem contact met ons op, samen kijken we graag met jou wat aansluit op jouw wensen.

Jong DWA

Jong DWA bestaat uit een enthousiaste groep jonge DWA’ers die met elkaar kennis deelt en gezellige activiteiten onderneemt. Regelmatig organiseren zij kennisbijeenkomsten over onderwerpen die hen bezighouden om te verbinden, te netwerken, van elkaar te leren, te inspireren en te ontspannen. Sluit je aan bij Jong DWA voor extra fun en inspiratie!

Ontmoet ons op de bedrijvendagen

Regelmatig vind je ons op studentenevenementen als Sustainable Career event, Twente Business Days en bedrijvendagen op (technische) universiteiten en hogescholen. Als je ons ziet staan, loop langs en maak kennis met onze collega’s, leer meer over de carrièremogelijkheden bij DWA en scoor een gezonde smoothie of chocola. Ook verzorgen wij regelmatig colleges en workshops.

Work hard, play hard

Bij DWA wordt keihard gewerkt aan duurzame projecten in Nederland. Maar naast hard werken, is ook volop tijd voor ontspanning. Zo scoor je bijvoorbeeld rond lunchtijd een heerlijke aanvulling op je boterham. Kun je tussen het werken door even fanatiek met elkaar tafelvoetballen, darten of tafeltennissen. En organiseren we regelmatig gezellige evenementen.

Werken bij DWA

Na jouw stage of afstuderen kun jij misschien wel meteen aan de slag bij ons! Als bijbaan of als eerste stap in je carrière. Graag kijken wij met jou wat jouw wensen zijn en gaan we met jou op zoek naar jouw groeipad.