Duurzaamheid werkend maken

Bij DWA zetten we er samen de schouders onder, kijken we naar elkaar om en delen we onze kennis vanuit een gezamenlijke, duurzame overtuiging. Samen bouwen we aan een duurzaam Nederland. Als collega’s onderling én met onze opdrachtgevers en partners. Met ruimte voor gezelligheid en oog voor elkaar!

Great Place To Work

Opnieuw behaalde DWA de certificering voor Great Place To Work! Met een score van maar liefst 87% mogen we ons met trots ‘Great Place To Work certified’ noemen. Flink hoger dan het landelijk gemiddelde van 58%. Medewerkers waarderen vooral het betekenisvolle werk, de onderlinge betrokkenheid en de vrijheid en verantwoordelijkheid die zij ervaren in hun werk.

Lees meer

Onze kernwaarden

Onze mensen aan het woord

Bij DWA werk je in een functie die perfect bij jou past. Met volop ruimte voor ontwikkeling om daar zelf je eigen routes voor uit te stippelen. Zowel op kantoor als thuis, in een goed ingerichte werkplek. Met regelmatig gezellige uitjes en inhoudelijke kennisevenementen.

Jolijn Vreugdenhil

Receptioniste

Grote kans dat Jolijn Vreugdenhil de eerste persoon is die een bezoeker bij DWA in Gouda tegenkomt. Zij praat al tegen je zodra je de intercom bij de slagboom van de parkeerplaats activeert. Maar ze begroet je ook bij binnenkomst en ondersteunt alle collega’s bij praktische zaken.

Ik geniet van het enthousiasme en de open sfeer

Rico Logman

Teamleider Partner Consultancy

Rico werkt veel en intensief samen met projectontwikkelaars, architecten, maar ook met de rijksoverheid. De klanten die bij zijn team aankloppen, weten dat wij risico’s niet uit de weg gaan. Wij durven bijvoorbeeld een project uit te werken waarin wij het energiegebruik voor 25 jaar garanderen. Dat is spannend, maar wel berekende spanning.

De ondernemende mensen zijn onderdeel van ons succes

Groei en ontwikkeling

Collega’s zitten zelf aan de knoppen van hun ontwikkeling. Je werkplek is je leerplek. Maak gebruik van alle mogelijkheden die er zijn om te leren: opleidingen, trainingen en ons online leerplatform. Daarnaast daagt DWA je graag uit om je ook op het vlak van persoonlijke ontwikkeling te ontplooien. Zo heb je regelmatig gesprekken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en jaarlijks een waarderingsgesprek. Verder is er vrijheid en ‘speelruimte’ voor medewerkers om te ontdekken, experimenteren, nieuwe ideeën uit te proberen, of hierover direct met opdrachtgevers in gesprek te gaan. Heb je een goed idee, dan krijg je de tijd om dat uit te werken.

Werken bij dwa

Samen met jou kijken we naar je talenten. Wij denken en bewegen graag met je mee. Er is meer dan genoeg ruimte om je eigen ding te doen en je te blijven ontwikkelen. We zijn wendbaar en flexibel en daardoor in staat om snel besluiten te nemen. Daarover meer weten? Neem contact met ons op.